Maak kennis met Henk Breimer

Henk is lid van het UKON-cliëntpanel. Het ontwikkelen van nieuwe zorgtechnieken in samenhang met de thuiszorg is zijn grootste affiniteit.

Maak kennis met Henk Breimer - Lid van het UKON-cliëntpanel

Vanaf 2005 heb ik deelgenomen als lid van verschillende cliëntenraden van verpleeginstellingen. Op dit moment ben ik, naast lid van het UKON-cliëntpanel, tevens lid van de cliëntenraad van Thebe/thuiszorg.  Gedurende mijn loopbaan ben ik betrokken geweest bij het technisch ontwikkelen van psychologische experimenten. In samenwerking met de medische faculteit in Rotterdam heb ik als producent video voorlichtingsprogramma's vervaardigd voor verschillende patiëntenverenigingen. 

De thuiszorg staat enorm onderdruk doordat  ouderen  langer thuis moeten wonen. Een op de vier ouderen gaat dementeren, vooral deze doelgroep  zal met zorgtechnologie en in samenwerking met de thuiszorg de komende jaren veel ondersteuning nodig hebben 

Zorgtechnologie is een heel nieuw vakgebied voor zowel verplegend personeel als voor technici. Ik denk dat hier dan ook mooie stappen gezet kunnen worden voor het verbeteren van de ouderenzorg.

Henk Breimer - Lid  UKON-cliëntpanel

Henk Breimer - Lid UKON-cliëntpanel

Het ontwikkelen van nieuwe zorgtechnieken in samenhang met de thuiszorg is mijn grootste affiniteit.