Maak kennis met Anne Baken

Sinds september 2023 werk ik als communicatieadviseur bij het UKON. Wat me aanspreekt aan deze functie bij het UKON is de uitdaging die zich voordoet op het gebied van communicatie binnen de ouderenzorg.

Maak kennis met Anne Baken - Communicatieadviseur

Sinds september 2023 werk ik als communicatieadviseur bij het UKON. Eerst voor 2 dagen in de week en sinds januari voor 4 dagen in de week. Daarnaast ben ik ook werkzaam als communicatieadviseur bij Sterker op eigen benen en EENnacoma. Hiervoor heb ik als communicatieadviseur voor de personeelsvereniging van het Radboud gewerkt. Afgelopen zomer heb ik mijn master in communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit afgerond. Tijdens deze master heb ik mij voornamelijk bezig gehouden hoe je communicatie verantwoord kunt gebruiken om mensen positief te beïnvloeden. Daarnaast heb ik mij verdiept in innovatieve communicatietechnologie. 

Wat me aanspreekt aan deze functie bij het UKON is de uitdaging die zich voordoet op het gebied van communicatie binnen de ouderenzorg. - Anne Baken

Wat me aanspreekt aan deze functie bij het UKON is de uitdaging die zich voordoet op het gebied van communicatie binnen de ouderenzorg. Ik kijk ernaar uit om vraagstukken aan te pakken zoals 'hoe kunnen we effectief communiceren met zorgmedewerkers binnen de organisatie?' en 'hoe kunnen we informatie aantrekkelijk en begrijpelijk maken voor alle medewerkers om een positieve gedragsverandering tot stand te laten komen?' Ik geloof ook dat heldere en doeltreffende communicatie hierin een belangrijke rol speelt. Daarnaast biedt het UKON een stimulerende omgeving waar ik mijn vaardigheden en kennis kan ontwikkelen en inzetten om praktijk en wetenschap binnen de ouderenzorg dichter bij elkaar te brengen.

Samen met mijn collega Luuk vormen wij het communicatieteam en staan we klaar om te helpen bij verschillende aspecten zoals PR, advies, coördinatie en eindredactie. Voor vragen, opdrachten of advies zijn we bereikbaar via ukoncommunicatie.elg@radboudumc.nl.