Actueel

In de gratis e-learning leer je aan de hand van 21 vragen meer over het gebruik van geluid, groen, kleur en inrichting. Na afloop van de e-learning kunnen deelnemers een certificaat en een V&VN accreditatiepunt ontvangen.

24-01-2024

Update e-learning BIJ ONS: Samen werken aan een thuis

Begin 2023 is de tool BIJ ONS: Samen werken aan een thuis gelanceerd. Hierin staat centraal hoe je een verpleeghuis kunt inrichten op een manier dat het een thuis wordt voor bewoners. BIJ ONS bestaat uit ondere andere een omgevingsscan, een e-learning en een workshop. Je kan zelf met de tool aan de slag gaan of je kan kiezen om aan de slag te gaan onder begeleiding door architectenbureau Gortemaker Algra Feenstra Architects, medeontwikkelaar van de tool BIJ ONS. 

In de gratis e-learning leer je aan de hand van 21 vragen meer over het gebruik van geluid, groen, kleur en inrichting. Na afloop van de e-learning kunnen deelnemers een certificaat en een V&VN accreditatiepunt ontvangen, mits je natuurlijk voldoende vragen juist beantwoord. In 2023 hebben ruim 1650 deelnemers de e-learning afgerond en daarom was het tijd om de e-learning te voorzien van een update! Vanaf nu is het mogelijk om de vernieuwde e-learning te doorlopen.

De inspiratiesessie tijdens de workshop BIJ ONS

UKON-tool: BIJ ONS
Hoe kun je een verpleeghuis zo inrichten dat het een thuis wordt voor bewoners? Met BIJ ONS: samen werken aan een thuis leren zorgteams hoe ze dit samen met bewoners en naasten kunnen doen. Benieuwd naar de materialen? Bekijk de tool: BIJ ONS.

UKON Academy: workshop BIJ ONS
BIJ ONS stimuleert medewerkers na te denken over wat bewoners nodig hebben om fijn te wonen. Ze leren wonen en inrichting te gebruiken als tool om bewoners goed te begeleiden. De workshop wordt verzorgd door een medewerkers van Gortemaker Algra Feenstra architects. Meer weten over de workshop? Bekijk de workshop BIJ ONS.

Ervaringsverhalen met de workshop BIJ ONS
Benieuwd hoe andere deelnemers de workshop BIJ ONS ervaren? Eveline, deelnemer aan de workshop, en Anne, architect en begeleider van de workshop, vertellen jullie meer over de inhoud, de meerwaarde en de ervaringen tijdens de workshop! Bekijk de ervaringsverhalen van workshop BIJ ONS.