Symposium 2019

UKON-symposium

Op 29 september is ons jaarlijkse UKON-symposium in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen. Break-out sessies, Kennisfestival én: de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen.

Update: UKON-symposium verplaatst naar nieuwe datum wegens coronavirus


Het UKON-symposium, inclusief de oratie van Debby Gerritsen, is verplaatst van 16 april naar dinsdag 29 september 2020. De locatie is nog steeds Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen en het programma blijft grotendeels hetzelfde. De mensen die zich al hebben ingeschreven, zijn automatisch aangemeld voor de nieuwe datum van het symposium. Ook de mensen die op de wachtlijst stonden, hebben nu definitief een plek. Mocht je op 29 september verhinderd zijn, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar ukonsymposium@radboudumc.nl.

Op deze pagina vind je inhoudelijke informatie over het symposium en kun je je inschrijven.

2020

Op 29 september 2020 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats, met als thema: welbevinden voor cliënten en zorgprofessionals. We sluiten deze editie op bijzondere wijze af: namelijk met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen, die ons mee zal nemen in een "ode aan kwetsbaarheid".

Wil je een break(-out)?

Tijdens 16 parallelle sessies gaan wij samen dieper in op het thema. De sessies worden zoals elk jaar verzorgd door onze organisaties. Daarnaast is er een kennisfestival met vele interessante stands. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke sessies jij graag wilt bezoeken.

Locatie: Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen | 09:30 - 16:30

Schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina!

  

In gesprek met Debby

Debby Gerritsen spreekt tijdens het UKON-symposium 2020 haar oratie uit, getiteld: Ode aan kwetsbaarheid. Maar wat is nu precies een oratie? Ineke Jansen, verpleegkundige bij de Waalboog, ging in gesprek met de nieuwbenoemde hoogleraar.

“Toename van kennis over welbevinden in de komende jaren, dat is mijn doel”

Inschrijfformulier UKON-symposium 2020.

Let op: alleen medewerkers van UKON-zorgorganisaties en andere genodigden mogen zich inschrijven.

Een aantal van de parallelle sessies is inmiddels vol. Als je je toch inschrijft voor deze sessies dan word je automatisch bij je volgende keuze ingedeeld. Kies je daar ook voor een sessie die vol is, dan kiezen wij voor jou een interessante sessie.

Voor dit symposium zijn accreditatiepunten toegekend voor V&V (5 ptn), verpleegkundig specialisten (5 ptn) en specialist ouderengeneeskunde (3 ptn).

Met jouw inschrijving voor het symposium ga je ermee akkoord dat wij tijdelijk jouw gegevens opslaan. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het symposium en zullen deze nooit aan derden verstrekken. Volgend jaar ontvang je per e-mail een uitnodiging voor het volgende symposium.

Tijdens het symposium worden foto's gemaakt. Mocht dit een probleem vormen, geef dit dan op de dag zelf aan bij de inschrijfbalie.Download hier het programma met beschrijvingen van de break-out sessies:

Programma UKON-symposium 2020


Poster UKON-symposium (pdf)

Poster UKON-symposium (jpg)