Symposium 2019

UKON-symposium

Op 16 april is ons jaarlijkse UKON-symposium in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen. Break-out sessies, Kennisfestival én: de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen. De inschrijvingen zijn geopend!

2020

Op 16 april 2020 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats, met als thema: welbevinden voor cliënten en zorgprofessionals. We sluiten deze editie op bijzondere wijze af: namelijk met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen, die ons mee zal nemen in een "ode aan kwetsbaarheid".

Wil je een break(-out)?

Tijdens 16 parallelle sessies gaan wij samen dieper in op het thema. De sessies worden zoals elk jaar verzorgd door onze organisaties. Daarnaast is er een kennisfestival met vele interessante stands. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke sessies jij graag wilt bezoeken.

Locatie: Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen | 09:30 - 16:30

Schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina!

  

In gesprek met Debby

Debby Gerritsen spreekt tijdens het UKON-symposium 2020 haar oratie uit, getiteld: Ode aan kwetsbaarheid. Maar wat is nu precies een oratie? Ineke Jansen, verpleegkundige bij de Waalboog, ging in gesprek met de nieuwbenoemde hoogleraar.

“Toename van kennis over welbevinden in de komende jaren, dat is mijn doel”

Inschrijfformulier UKON-symposium 2020.

Let op: alleen medewerkers van UKON-zorgorganisaties en andere genodigden mogen zich inschrijven.

Van iedere UKON-organisatie mogen in eerste instantie 30 medewerkers deelnemen. Daarna wordt er een wachtlijst gevuld. Een aantal weken voor het symposium horen de mensen van de wachtlijst of zij toch bij het symposium aanwezig mogen zijn.
De medewerkers van Attent, de Wever en ZZG Zorggroep hebben zich al zo enthousiast ingeschreven dat er nu al een wachtlijst is voor deze organisaties. Schrijf je toch gewoon in, want dan sta je bovenaan de wachtlijst!

Met jouw inschrijving voor het symposium ga je ermee akkoord dat wij tijdelijk jouw gegevens opslaan. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het symposium en zullen deze nooit aan derden verstrekken. Volgend jaar ontvang je per e-mail een uitnodiging voor het volgende symposium.

Tijdens het symposium worden foto's gemaakt. Mocht dit een probleem vormen, geef dit dan op de dag zelf aan bij de inschrijfbalie.Download hier het programma met beschrijvingen van de break-out sessies:

Programma UKON-symposium 2020


Poster UKON-symposium (pdf)

Poster UKON-symposium (jpg)