Symposium 2019

UKON-symposium

Op 29 september is ons jaarlijkse UKON-symposium in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen.

UKON-symposium, maar dan anders... 

Welbevinden voor cliënt en professional op 29 september 2020

 

Via onderstaande button kun je naar de pagina van de livestream. Je moet je hier nog wel eerst registreren voordat je aan de livestream kan deelnemen. Dit heeft te maken met de accreditatie (bij/nascholingspunten) die professionals kunnen ontvangen bij deelname aan het programma via livestream.

Belangrijk: Bekijk de livestream in Google Chrome en niet in Internet Explorer.

Je kunt op 29 september vanaf 12.30u inloggen op de pagina. Om 13.00 uur start het symposium. De oratie start om 15.45 uur precies. 

Livestream UKON-symposium en oratie

 

2020

Op 29 september 2020 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats, met als thema: welbevinden voor cliënten en zorgprofessionals. We sluiten deze editie op bijzondere wijze af: namelijk met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen, die ons mee zal nemen in een "ode aan kwetsbaarheid".

Locatie: Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen | 13:00 - 16:30

Programma

Dit symposium is geaccrediteerd met 3 punten voor verpleegkundig specialisten, V&V en specialisten ouderengeneeskunde. Je moet hiervoor zowel het symposium als de oratie volgen.

In gesprek met Debby

Debby Gerritsen spreekt tijdens het UKON-symposium 2020 haar oratie uit, getiteld: Ode aan kwetsbaarheid. Maar wat is nu precies een oratie? Ineke Jansen, verpleegkundige bij de Waalboog, ging in gesprek met de nieuwbenoemde hoogleraar.

“Toename van kennis over welbevinden in de komende jaren, dat is mijn doel”