UKON-symposium 2024

Op 20 september 2024 vindt het UKON-symposium 2024 plaats. Het thema van dit jaar is 'Specialisten in de ouderenzorg zijn goud waard'. Daarnaast staat de dag ook in het teken van de afscheidsrede van prof. dr. Raymond Koopmans.

Het UKON-symposium 'Specialisten in de ouderenzorg zijn goud waard' vindt plaats op 20 september 2024 in De Vereeniging in Nijmegen.

Deze dag wordt op een bijzondere manier afgesloten met de afscheidsrede van prof. dr. Raymond Koopmans, voorzitter UKON. Veel collega’s waar Raymond Koopmans de afgelopen jaren mee heeft samengewerkt verzorgen inspirerende presentaties over o.a. dementie, palliatieve zorg, geriatrische revalidatie, paramedische zorg en zingeving. Een prachtig programma voor alle professionals in de ouderenzorg. De inschrijvingen zullen in maart 2024 worden geopend.

Zet 20 september 2024 alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor de laatste informatie omtrent het symposium!

De eerste namen van het UKON-symposium 2024!

prof. dr. Raymond Koopmans

prof. dr. Debby Gerritsen

prof. dr. Jan Hamers

prof. dr. Jos Schols

drs. Rita Arts

dr. Christian Bakker

Én nog 30 andere sprekers in diverse parallelsessies! Houd de website en de LinkedIn in de gaten voor de laatste informatie over het programma!

Bekijk hieronder de sfeerbeelden van de voorgaande edities van het UKON-symposium!

UKON-symposium 2023: Voel jij je thuis?

Op 4 april 2023 heeft het UKON-symposium Voel jij je thuis? plaats gevonden. Op de prachtige locatie in 's-Hertogenbosch hebben wij ruim 300 deelnemers mogen verwelkomen.

Wil je een sfeerimpressie van de dag zelf? Bekijk dan de foto's en de presentaties van de verschillende plenaire sprekers hieronder

UKON-symposium 2023

UKON-symposium 2021: Hoe speciaal ben jij? 

Op 28 september heeft het UKON-symposium 2021 plaatsgevonden. Het was een inspirerende en leerzame dag over zeven bijzondere doelgroepen in de langdurige zorg.

Wil je de sessie van het plenaire programma bekijken? Of een sfeerimpressie krijgen van de dag zelf? Lees dan verder!

UKON-symposium 2021

Hans van den Bosch-prijs

Wat in 2013 begon als de UKON-UNIEK prijs werd in 2015 omgedoopt tot de Hans van den Bosch-prijs, vernoemd naar de verpleeghuisarts die in zijn leven veel betekende voor de langdurige zorg. Al vanaf het eerste UKON-symposium in 2013 reiken we jaarlijks een prijs uit voor de door de deelnemers best beoordeelde workshop van de dag. Het winnen van deze prijs is een hele eer, gezien het scala aan interessante workshops dat ieder jaar weer de revue passeert op ons symposium.

Speciaal voor het UKON-lustrumsymposium is de Hans van de Bosch-prijs in een nieuw jasje gestoken. Deze editie wordt de prijs uitgereikt aan het filmpje met het beste praktijkvoorbeeld 'thuisgevoel'.

Ter ere van de eerdere winnaars en ter inspiratie voor alle toekomstige workshopleiders, hebben we deze galerij ingericht. 

De winnaar van 2023 is...

Liemerije: Voel je thuis bij Liemerije!

Liemerije: Voel je thuis bij Liemerije!

Galerij Hans van den Bosch-prijs