GEANNULEERD! Symposium: Geef je de hoop op of blijf je zoeken naar een oplossing?

Symposium geannuleerd!
Vanwege omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt het symposium over zeer ernstig probleemgedrag bij verpleeghuisbewoners met dementie van 16 januari te annuleren.

Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging. Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Er komt een nieuwe datum voor het symposium. Zodra deze bekend is laten we dit uiteraard weten.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op via secretariaat.od.benb@atlant.nl

Symposium: Geef je de hoop op of blijf je zoeken naar een oplossing? Zeer ernstig probleemgedrag bij verpleeghuisbewoners met dementie.

Hoe vaak komt dit eigenlijk voor bij bewoners met dementie in de Nederlandse verpleeghuizen? Hoe herken je dit en met welke factoren hangt dit gedrag samen? Tijdens dit symposium geven we antwoord op deze vragen. We gaan met elkaar in gesprek, presenteren de resultaten van het promotieonderzoek en door middel van een interactief theater krijg je concrete tips mee.

Datum: n.t.b.
Tijd: n.t.b.
Locatie: Grand Café, Heemhof, Beatrijsgaarde 5, Apeldoorn
Doelgroep: Alle zorgmedewerkers, behandelaren en onderzoekers werkzaam met mensen met dementie. 

Het programma
Bekijk hier onder het programma met onder meer sessie van Raymond Koopmans en Annelies Veldwijk!

Bekijk het gehele programma

Aanmelden
Meld je hier aan voor het symposium. Het is mogelijk om je tot uiterlijk 5 januari aan te melden.

Ik wil me aanmelden!

 

Promotie Annelies Veldwijk-Rouwenhorst
Dit symposium is ontstaan naar aanleiding van de promotie van Annelies Veldwijk-Rouwenhorst. Lees verder voor meer informatie over de promotie en het proefschrift.

Het symposium: 'Geef je de hoop op of blij je zoeken naar een oplossing?' wordt mede mogelijk gemaakt door Atlant en het UKON.