SANO-symposium: Communicatie in de ouderenzorg: een vak apart

Het verspreiden van relevante informatie of nieuwe kennis binnen de ouderenzorg kan een flinke uitdaging zijn, vooral vandaag de dag: waarin werkdruk en onderbezetting meer regel dan uitzondering zijn. Communicatie binnen de ouderenzorg is wat ons betreft dan ook een vak apart.

Het symposium is gratis en speciaal georganiseerd voor communicatieprofessionals die werken voor een ouderenzorgorganisatie aangesloten bij één van de zes academische werkplaatsen ouderenzorg in Nederland. Tijdens inspirerende presentaties en workshops gaan we samen op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Hoe kunnen we effectief communiceren met de zorgmedewerkers binnen onze organisatie?
  • Welke tools en strategieën zijn het meest doeltreffend om hun aandacht te trekken?
  • Hoe kunnen we informatie aantrekkelijk en begrijpelijk maken voor de medewerkers in de organisatie?
  • Hoe kan AI ons communicatiewerk makkelijker maken? En waar moeten we alert op zijn?
  • Hoe kunnen we hen blijven inspireren en motiveren om te leren en nieuwe kennis op te doen?

Datum: donderdag 8 februari 2024
Tijd: 09:30 - 16:00 uur
Locatie: Radboudumc, Experience center in Nijmegen, Geert Grooteplein 15

Programma

Bekijk hier het programma (inclusief de verschillende workshoprondes) en meer informatie over het SANO-symposium: Communicatie in de ouderenzorg: een vak apart.  

Bekijk het programma

Aanmelden

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het SANO-symposium: Communicatie in de ouderenzorg: een vak apart. Vanaf januari gaan de inschrijvingen open voor de verschillende workshoprondes.

Aanmelden voor het symposium

Kosten en doelgroep

Het symposium is gratis en uitsluitend georganiseerd voor communicatieprofessionals die werken voor een ouderenzorgorganisaties aangesloten bij één van de zes academische werkplaatsen ouderenzorg in Nederland.