Actueel

In het najaar worden drie V&V Cafés georganiseerd. Het V&V Café is een leuke en leerzame dag speciaal voor verzorgenden, verpleegkundigen en andere leden van het zorgteam.

02-07-2024

Uitnodiging V&V Café Verbinden en Versterken

Samen werken we hard aan goede zorg voor onze bewoners. V&V-teams beschikken over veel kennis, een schat aan ervaring en uiteenlopende vaardigheden. Wie anders kan jou beter inspireren dan V&V zelf! Ben jij benieuwd naar mooie voorbeelden uit andere organisaties en onderzoek? Kom dan naar één van de drie V&V Cafés! Een leuke en leerzame dag met een feestelijke lunch en afsluitend een gezellige pubquiz.

Het V&V Café is een leuke en leerzame dag speciaal voor verzorgenden, verpleegkundigen en leden van zorgteams, studenten en stagiaires. Medewerkers van UKON-organisaties kunnen zich gratis inschrijven voor één van de drie V&V Cafés, bovendien is accreditatie aangevraagd.

Voor wie?

Het V&V Café is bedoeld voor Verzorgenden, verpleegkundigen en leden van zorgteams, studenten en stagiaires.


Alleen voor medewerkers van UKON-organisaties!

Waar een wanneer

13-11-2024 Radboudumc, Nijmegen
20-11-2024 TanteLouise, Steenbergen
27-11-2024 Koning Willem I College, Den Bosch

De cafés vinden plaats van 10:00 tot 15:00 uur.

Aanmelden

Je kunt zelf kiezen naar welk V&V Café je komt. Het volledige programma volgt in september. Kun je niet meer wachten, meld je dan vast aan voor het V&V Café via de inschrijflink.

Het deelnemen aan het V&V Café is gratis!

We zijn nieuwsgierig naar jouw mening!

Waar is jullie V&V team trots op? Zitten jullie met een uitdagend vraagstuk? Heb je tips voor je V&V collega’s? Wij horen het graag van je! Deel je ideeën via: ukon.elg@radboudumc.nl

Accreditatie

Er is accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau
Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (punten nog niet bekend).