Verzorging + Mieke (duimen omhoog)
Actueel

Voor het Werken met Dementie (WerkDEM) project zijn we op zoek naar mensen met dementie die nog actief zijn op de arbeidsmarkt of recent zijn gestopt.

Deelnemers Werken met Dementie project gezocht!

Werk is voor veel mensen belangrijk, ook voor mensen met dementie. In de praktijk ontbreekt het echter aan handvatten om mensen met dementie en hun (werk)omgeving hierbij te ondersteunen. In dit onderzoeksproject willen we deze handvatten ontwikkelen. We zijn benieuwd naar de wensen en mogelijkheden om met dementie te blijven werken. We zouden daarom graag met (voormalig) werknemers met dementie in gesprek gaan tijdens een online groepsgesprek om een nog beter beeld te krijgen van de wensen en mogelijkheden om te werken met dementie. 

Naar wie zijn we op zoek?
Je bent 67 jaar of jonger en bij u is de diagnose dementie gesteld. Daarnaast ben je nog aan het werk als zelfstandige of bij een werkgever, of u bent recent gestopt met werken.

Wat houdt meedoen in? 
Wij willen u vragen om deel te nemen aan een online groepsgesprek met andere (voormalige) werknemers met dementie. Dit groepsgesprek duurt ongeveer 1,5-2 uur inclusief pauze. Je ontvangt een attentie als dank voor de deelname. 

Waar vind het groepsgesprek plaats? 
Het groepsgesprek zal online plaatsvinden via Zoom op donderdag 8 december van 13:00 tot 15:00 (inclusief pauze). Vooraf is het natuurlijk mogelijk om de Zoom te testen met onderzoeker Bo Smeets.

Aanmelden of meer informatie
Voor meer informatie of om aan te melden kunt u contact opnemen met onderzoeker Bo Smeets door een mail te sturen naar werkdem-np@maastrichtuniversity.nl