Actueel

Voor het Werken met Dementie (WerkDEM) project zijn we op zoek naar mensen met dementie die nog actief zijn op de arbeidsmarkt en/of naasten van deze doelgroep.

26-04-2022

Deelnemers Werken met Dementie project gezocht!

WerkDEM project
Voor het Werken met Dementie (WerkDEM) project zijn we op zoek naar mensen met dementie die nog actief zijn op de arbeidsmarkt en/of naasten van deze doelgroep. We zijn erg benieuwd naar de wensen en mogelijkheden om ondanks dementie te blijven werken. Ook zijn we benieuwd hoe naasten kijken naar de mogelijkheid om ondanks dementie te blijven werken. We zouden daarom graag met u in gesprek gaan om een beter beeld te krijgen van uw ervaringen met betrekking tot werken met de diagnose dementie.

Naar wie zijn we op zoek?
U bent 67 jaar of jonger en bij u is de diagnose dementie gesteld. Daarnaast bent u nog aan het werk bij een werkgever of als zelfstandige, of u bent in het afgelopen jaar gestopt met werken. 

Of: 

U bent naaste (partner, zoon/dochter, broer/zus, ouder) van een persoon met dementie die voldoet aan de bovenstaande omschrijving. 

Aanmelden is mogelijk tot medio/eind mei. Meer informatie over deelname of aanmelden? Stuur een mailtje naar werkdem-np@maastrichtuniversity.nl