Online training: dementie op jonge leeftijd

Speciaal voor mantelzorgers van jonge mensen met dementie biedt Alzheimer Nederland een gratis online training aan op dementie.nl.

Deskundige informatie & concrete tips

De training 'Dementie op jonge leeftijd' behandelt het hele ziekteproces en sluit aan op de behoefte van naasten aan meer informatie, praktische tips en oplossingen. Deskundigen prof. dr. Marjolein de Vugt (Alzheimer Centrum Limburg en Restaurant Misverstand) en dr. Christian Bakker (UKON, Radboudumc) komen aan het woord in de training. Ze leggen in video’s veel uit over de verschillende thema’s. Daarnaast vertellen mantelzorgers over hun eigen ervaringen en zijn er praktische tips om te helpen in de dagelijkse zorg.

Download voor meer informatie het bestand 'Info online training mantelzorgers', of ga direct naar de trainingsomgeving van dementie.nl:

Online training: Dementie op jonge leeftijd

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerking

De Nederlandse versie voor dementie.nl is ontwikkeld door Alzheimer Centrum Limburg, Alzheimer Nederland, Radboudumc Alzheimer centrum, UKON en Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd en gefinancierd door ZonMw, Alzheimer Nederland en JPND. Om te onderzoeken of de training optimaal aansluiten bij de behoeften van mantelzorgers in Nederland, doen we onderzoek.

 

 

Deel deze pagina