Samenwerking


Het UKON-netwerk is een samenwerking tussen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde/Ouderengeneeskunde van het Radboudumc en 15 zorgorganisaties. Het doel van het UKON is het verbeteren van de kwaliteit van leven van én de kwaliteit van zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken, die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben, thuis of in een beschermde woonvorm. De visie van het UKON is gericht op zowel de specialisatie als de vermaatschappelijking van de zorg en behandeling.

Klik op onderstaande logo's voor meer informatie over de betrokken organisaties.

De 15 UKON-zorgorganisaties bieden tezamen aan meer dan 17.500 bewoners zorg die in ruim 60 verpleeghuizen verblijven en in meer dan 100 woonzorgcentra.

Waalboog Riethorst Stromenland Stichting tante Louise-Vivensis
Archipel ZZG Zorggroep Kalorama
SVRZ Thebe Zorggroep
Liemerije Zorgboog Stichting de Wever
Attent Zorgcentra De Betuwe Zorggroep Maas & Waal
  UMC St Radboud  

 

In de UKON-zorgorganisaties zijn multidisciplinaire UKON-commissies actief die de schakel vormen tussen het UKON-netwerk en de eigen professionals. De voorzitters van deze UKON-commissies vormen de UKON-Stuurgroep.

Op 15 februari 2016 is de samenwerkingsovereenkomst tussen de organisaties weer met drie jaar verlengd. In dit nieuwsbericht kunt u hier meer over lezen.