Netwerk

UKON-cliëntpanel

Om cliënten en vertegenwoordigers structureel te laten meedenken met (wetenschappelijk) onderzoek en beleid binnen het UKON is het cliëntpanel opgericht.

Het UKON-cliëntpanel

Om cliënten en vertegenwoordigers structureel te laten meedenken met (wetenschappelijk) onderzoek en beleid binnen het UKON is het cliëntpanel opgericht. Onder andere om hen te betrekken bij het prioriteren en kiezen omtrent de onderwerpen van onderzoek en het uitwerken van de onderzoeksopzet. Maar ook bij de uitvoering van onderzoek en het delen van de resultaten. Mogelijk is er ook een ondersteunende rol weggelegd bij de implementatie van onderzoeksresultaten.

Eind 2021 heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden en dat voelde als een prettige en enthousiaste eerste kennismaking. Het is een gevarieerde en gemotiveerde groep van zeven deelnemers. Sommigen zijn al bekend met wetenschappelijk onderzoek. Anderen gaven direct al hun belangrijke ervaringen en kijk op de toekomst van de ouderenzorg en de rol die bijvoorbeeld zorgtechnologie hierin kan spelen.

Sinds het cliëntpanel gestart is en meer in de spotlight komt merken we dat steeds meer nieuwe deelnemers zich melden. Meer deelnemers zijn nog steeds erg welkom!

Mocht je vragen hebben over het UKON-cliëntpanel: Simona.vandevinne@radboudumc.nl

Dinie Somer

Voor mij is belangrijk: samen doen en kansen zien om het onmogelijke mogelijk te maken.

Lees verder

Henk Breimer

Het ontwikkelen van nieuwe zorgtechnieken in samenhang met de thuiszorg is mijn grootste affiniteit.

Lees verder

Klaas Rienks

In een cliëntenpanel zitten geeft mij een stimulans om nog creatiever te worden.

Lees verder

Toine van de Wouw

Als praktijk ervaringsdeskundige kan ik een mooie bijdrage leveren in het panel. 

Lees verder

Geeske Raams
André van Beurden
Lodewijk Tonino
Jouw naam hier?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van de ouderenzorg? 

Meld je nu aan!