Verzorging + Mieke (duimen omhoog)
Actueel

Elkaar ontmoeten, kennis opdoen én kansen ontdekken, dat doe je tijdens het congres ‘Zoek het uit, Praktijk en wetenschap dichter bij elkaar’.

Landelijk congres 'Zoek het uit!'

Elkaar ontmoeten, kennis opdoen én kansen ontdekken, dat doe je tijdens het congres ‘Zoek het uit, Praktijk en wetenschap dichter bij elkaar’. Vilans en het ministerie van VWS organiseren dit landelijke congres om kennis in de ouderenzorg en gehandicaptensector beter vindbaar en toepasbaar te maken.
Vanuit het UKON geven Gerrie van Voorden, Willemijn van Erp en Anke Persoon samen inspirerende voorbeelden van hoe wetenschap de zorg kan verbeteren én van hoe praktijkervaring kan leiden tot onderzoek waar mensen beter van worden.
Verder zijn er bijdragen van o.a. Sander de Hosson, Omdenken, het ministerie van VWS, zorgrobot Karel Pepper en het Namaste familieprogramma.
Deelname is gratis en accreditatie is aangevraagd bij onder meer V&VN en Verenso.

Deze tweede editie van het congres ‘Zoek het uit!’, het landelijk congres over kennisinfrastructuur in de ouderen- en gehandicaptenzorg, vindt plaats op maandag 10 februari 2020 in Nieuwegein.

Meer informatie en inschrijven