Actueel

Blik met ons terug op 2022. Namens het hele UKON-team, veel leesplezier!

17-03-2023

UKON in beeld 2022

Ons publiek jaarverslag van 2022 staat online! Lees UKON in beeld 2022.

We kijken graag met jullie samen terug op een zeer succesvol jaar. Het jaar waarin corona gelukkig een beetje op de achtergrond is geraakt en waarin binnen de UKON-organisaties weer energie was om naar de toekomst te kijken.

Wij willen iedereen bedanken voor de betrokkenheid en inzet in 2022. Heel waardevol.

Namens het hele UKON-team, veel leesplezier!

Sneak peak

Start UKON Academy 

Ons doel: zorgorganisatie en (toekomstige) zorgprofessionals vinden op één centrale plek kennis die door UKON is ontwikkeld, zoals scholingen, trainingen en webinars. projectleider Cynthia Hofman en netwerkcoördinator Simona van de Vinne vertellen over de start. 

Samenwerking ROC Nijmegen 
De volgende stap in de samenwerking met ROC Nijmegen. Benieuwd hoe? Lees meer over de inzet van linking pin en hoe Ingrid van Kraaij, onderwijsmanager van ROC Nijmegen de verbinding ervaart.   

UKON-cliëntpanel één jaar!
Het UKON-cliëntenpanel bestond in 2022 uit zeven bevlogen panelleden. Zij worden steeds meer betrokken bij (onderzoeks)aanvragen. Lees hoe de leden het zelf ervaren én de samenwerking met onderzoeker Lidwine Luijkx. 

Trots op: nieuwe consortia 
In 2022 zijn wij betrokken bij de aanvragen van SPREAD+, QoLead en YOD-INCLUDED. Drie prachtige grote toegekende consortia waar wij de komende jaren samen in optrekken.