Verzorging + Mieke (duimen omhoog)
Actueel

Blik met ons terug op 2021 met ons publiek jaarverslag.

UKON in beeld 2021

Foto Milou Vossebeld Photography

Foto Milou Vossebeld Photography

Ons publiek jaarverslag van 2021 staat online! Lees UKON in beeld 2021 hier

 

 

 

 

 

 

Sneak peak

Vier nieuwe UKON-organisaties

In 2021 verwelkomden UKON vier nieuwe partners: Norschoten, Zorggroep Charim, Zorggroep Elde Maasduinen en Zinzia Zorggroep. In totaal bestaat het UKON nu uit 19 organisaties.

 

Expertteam uitgelicht: Delier

In de afgelopen jaren is er door het expertteam hard gewerkt aan een toolkit om de delierzorg te optimaliseren. In 2021 is de toolkit compleet gemaakt met de 'Leidraad delier' en 'vuistregels implementatie delierzorg'

 

 

UKON-aanmoedigingsprijs

Op initiatief van de science practitioners heeft UKON €10.000,- beschikbaar gesteld om onderzoek in de praktijk mogelijk te maken. Op het UKON-symposium werd het project ‘Proeftuin van wie is de zorg’ van De Zorggroep uitgeroepen tot winnaar.

 

 

Start cliëntpanel

In december zijn we gestart met het UKON-cliëntpanel en heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst is er samen nagedacht over de rol van het panel en een passende werkwijze binnen het netwerk. Het panel is gestart met zes leden.

Wederom stond het jaar 2021 in het teken van corona, waardoor veel gevraagd werd van de professionals in onze UKON-organisaties. Gelukkig hebben wij elkaar wel weer fysiek kunnen ontmoeten. Want de basis van ons netwerk is verbinding.