Actueel

Een waardevolle uitbreiding van ons netwerk dat per 1 januari 2021 bestaat uit maar liefst 19 verpleeghuiszorgorganisaties!

12-01-2021

Trots starten wij 2021 met 4 nieuwe partners bij UKON

Raymond Koopmans (voorzitter): deze 4 ambitieuze samenwerkings-partners gaan ons UKON enorm versterken!

Norschoten (Barneveld), Zorggroep Charim (Veenendaal), Zorggroep Elde Maasduinen (Boxtel) en Zinzia Zorggroep (Wageningen) zijn de vier nieuwe UKON-organisaties. De organisaties zijn verspreid over Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Zij zijn actief en ambitieus in het verbinden van praktijk en wetenschap, daarom passen ze ook zo goed bij het UKON. Zo’n ‘toetreding’ gaat namelijk niet zomaar. Na een uitgebreide kennismakingsprocedure van UKON met de potentiele deelnemers werd een officieel verzoek ingediend bij de bestuurders van de reeds aangesloten zorgorganisaties. Deze bestuurders hebben unaniem besloten dat de vier organisaties het UKON verrijken en inspireren met hun toetreding

Wij willen onderzoek doen dat aansluit bij de praktijk en bijdraagt aan de vraag van de revalidanten en bewoners. Participeren in UKON wordt gezien als een mooie stap om onderzoek toekomstbestendig te verdiepen en te borgen. Bovendien past dit perfect bij onze ingezette strategische ontwikkeling naar een kennis- en expertisecentrum.

 

 

Wij zijn een lerende organisatie en maken gebruik van de nieuwste technologieën. Wij motiveren onze medewerkers niet alleen door mee te doen met onderzoek, maar stimuleren ook het borgen van de uitkomsten binnen onze organisatie.
Wij hebben als organisatie de ambitie om evidence-based te werken en het is daarom noodzakelijk dat onze medewerkers zich in hun handelen baseren op de meest actuele kennis en onderzoek. Daarnaast willen wij bijdragen aan de verbetering van de ouderenzorg door onderzoek binnen de organisatie te faciliteren en resultaten te implementeren.
Continu leren & verbeteren is een belangrijk onderdeel van Zinzia Zorggroep. Naast de ontwikkeling/professionalisering van het vakgebied zijn onze medewerkers erg gemotiveerd om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek, om zo cliënten steeds beter te kunnen behandelen en begeleiden.

Welkom Norschoten, Zorggroep Charim, Zorggroep Elde Maasduinen en Zinzia Zorggroep!