Verzorging + Mieke (duimen omhoog)
Actueel

De bestuurders van aangesloten UKON-organisaties zijn per maart 2019 een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangegaan.

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst UKON

Op donderdag 28 maart 2019 zijn de bestuurders van het UKON bij elkaar gekomen om de nieuwe samenwerkingsovereenkomst te tekenen. Met ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst werken Kalorama, De Riethorst Stromenland, De Waalboog, De Zorgboog, De Zorggroep, ZZG zorggroep, Archipel, De Wever, SVRZ, Liemerije, tanteLouise, Attent Zorg en Behandeling, Thebe, Zorgcentra De Betuwe, zorggroep Maas & Waal en Radboudumc samen aan kennisontwikkeling.

Wij ontwikkelen, verspreiden en implementeren (wetenschappelijke) kennis die echt bijdraagt aan de zorg voor mensen in een kwetsbare fase van hun leven. We maken ons sterk voor een netwerk dat samen leert en waarde toevoegt aan de zorg. Een netwerk dat de zorgprofessional in staat stelt mee te groeien in een veeleisende toekomst.

Waarom doen wij dat? Omdat ieder mens recht heeft op een menswaardig bestaan met zoveel mogelijk eigenheid en eigen keuzes. Juist in een fase van je leven waarin je kwetsbaar bent en afhankelijk van anderen.