Actueel

Zowel het UKON-symposium met de oratie van Debby Gerritsen, als de netwerkbijeenkomst Functiemix V&V zijn verplaatst naar een nieuwe datum i.v.m. het coronavirus.

12-03-2020

UKON-evenementen verplaatst wegens coronavirus

Zowel het UKON-symposium met de oratie van Debby Gerritsen van 16 april 2020, als de Netwerkbijeenkomst Functiemix V&V van 26 maart 2020 zijn verplaatst naar later dit jaar. Lees hieronder verder voor meer informatie. Wij betreuren deze beslissing, maar vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot het indammen van het coronavirus.

Nieuwe datum UKON-symposium: 29 september

Het UKON-symposium, inclusief de oratie van Debby Gerritsen, is verplaatst van 16 april naar dinsdag 29 september 2020. De locatie is nog steeds Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen en het programma blijft grotendeels hetzelfde.

De mensen die zich al hebben ingeschreven, zijn automatisch aangemeld voor de nieuwe datum van het symposium. Ook de mensen die op de wachtlijst stonden, hebben nu definitief een plek. Mocht je op 29 september verhinderd zijn, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar ukonsymposium@radboudumc.nl.

Het inschrijfformulier en meer informatie vind je op de pagina van het symposium.

Download Poster UKON-symposium

Netwerkbijeenkomst Functiemix V&V verplaatst naar 1 september

Ook de Netwerkbijeenkomst Functiemix V&V is verplaatst. Qua inschrijving geldt hiervoor hetzelfde als voor het symposium: degenen die zich al aangemeld hadden, zijn automatisch aangemeld voor de nieuwe datum. Ben je op de nieuwe datum verhinderd, laat het ons weten door een mail te sturen naar ukon.elg@radboudumc.nl .