Actueel

Op 8 en 15 september organiseert de BPSW een online masterclass voor casemanagers dementie. Deze masterclass wordt o.a. gegeven door 2 UKON-onderzoekers.

28-08-2020

Masterclass voor casemanagers dementie

Online masterclass Denken in mogelijkheden

Op dinsdag 8 september en 15 september van 16:00 tot 19:00 uur organiseert de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW) in samenwerking met de V&VN een online masterclass voor casemanagers dementie en dementieverpleegkundigen: Wensen en behoeften inventariseren - Denken in mogelijkheden.

De masterclass is ontwikkeld en wordt gegeven door UKON-onderzoekers Claudia Smeets en Annemiek Bielderman en onderzoeker Netta van ’t Leven van het Kenniscentrum Zorginnovatie van de Hogeschool Rotterdam. Deze masterclass is de eerste uit een reeks van vier lesmodules ‘Denken in mogelijkheden’, ontwikkeld voor docenten die casemanagers of dementieverpleegkundigen opleiden of nascholen. Deze lesmodules zijn gebaseerd op onderzoek bij de Hogeschool Rotterdam (Vitadem-project) en het UKON (SPANkracht-project). De ontwikkeling van deze lesmodules is gefinancierd door ZonMw.

Ben je werkzaam als casemanager dementie of dementieverpleegkundige en wil je graag meer leren over het inventariseren van behoeften en wensen van mensen met dementie en hun naasten? Geef je dan op voor de online masterclass op 8 of 15 september. Via de BPSW School kun je je opgeven voor de masterclass. De kosten voor de masterclass bedragen €95.