Verzorging + Mieke (duimen omhoog)
Actueel

Om cliënten en vertegenwoordigers structureel te laten meedenken met (wetenschappelijk) onderzoek en beleid binnen het UKON is het cliëntpanel opgericht.

Het UKON-cliëntpanel is gestart!

Om cliënten en vertegenwoordigers structureel te laten meedenken met (wetenschappelijk) onderzoek en beleid binnen het UKON is het cliëntpanel opgericht. Onder andere om hen te betrekken bij het prioriteren en kiezen omtrent de onderwerpen van onderzoek en het uitwerken van de onderzoeksopzet. Maar ook bij de uitvoering van onderzoek en het delen van de resultaten. Mogelijk is er ook een ondersteunende rol weggelegd bij de implementatie van onderzoeksresultaten.

Eind 2021 heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden en dat voelde als een prettige en enthousiaste eerste kennismaking. Het is een gevarieerde en gemotiveerde groep van zes deelnemers. Sommigen zijn al bekend met wetenschappelijk onderzoek. Anderen gaven direct al hun belangrijke ervaringen en kijk op de toekomst van de ouderenzorg en de rol die bijvoorbeeld zorgtechnologie hierin kan spelen.

Sinds het cliëntpanel gestart is en meer in de spotlight komt merken we dat steeds meer nieuwe deelnemers zich melden. Meer deelnemers zijn nog steeds erg welkom!

Om het cliëntpanel een gezicht te geven willen we jullie graag alvast laten kennismaken met drie deelnemers. Aankomend jaar gaan jullie zeker meer van ons horen!

Mocht je vragen hebben over het UKON cliëntpanel: Anneke.Poelen@radboudumc.nl

 

Dhr. Henk Breimer

Dhr. Henk Breimer

Mw. Dinie Somer

Mw. Dinie Somer

Dhr. Toine van de Wouw

Dhr. Toine van de Wouw