Home, man met duim omhoog

'Zoek het uit!' - congres

Hoe breng je praktijk en wetenschap in de zorg dichter bij elkaar? Hoe zorg je dat onderzoek goed aansluit op de praktijk en omgekeerd

Hoe breng je praktijk en wetenschap in de zorg dichter bij elkaar? Hoe zorg je dat onderzoek goed aansluit op de praktijk en omgekeerd? Wat zijn de uitdagingen voor de toekomst en hoe kunnen we elkaar inspireren met ervaringen en voorbeelden? We gaan het samen uitzoeken! Laat je inspireren op de nieuwste editie van het ‘Zoek het uit!’- congres op woensdag 7 september bij het NBC in Nieuwegein.

Wat kun je verwachten?
Een boeiend en afwisselend programma boordevol interessante key notes, ervaringen en workshops. Een dag waar niet alleen kennis delen centraal staat, maar ook de ontmoeting met elkaar. We gaan je op allerlei manieren inspireren en verrassen. Jij komt toch ook? Even wat praktische informatie. Het congres duurt van 09.30 tot 15.30 uur. Het ochtenddeel is plenair (gezamenlijk) en kun je ook online volgen. De workshops in de middag kun je alleen op locatie bijwonen. Het programma van de workshops volgt later.

Klik hier voor meer informatie over het congres of voor de aanmeldpagina