UKON-symposium: Voel jij je thuis?

Op 4 april 2023 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats. Het thema van dit jaar is 'Voel jij je thuis?'

Deelname is gratis voor medewerkers van aangesloten UKON-organisaties. 

Ben je niet aangesloten bij een UKON-organisatie, maar wil je er toch graag bij zijn? Schrijf je in! Kosten bedragen €50,- 

Inschrijving UKON-symposium 4 april 2023

Schrijf je hier in VOL=VOL
Ons contactpersoon van jouw organisatie ontvangt inzage in de aanmeldingen. Zo kan actief gestuurd worden op stimuleren deelname en vervangen van collega's die toch niet kunnen deelnemen.
Deze dag wordt er beeldmateriaal gemaakt, dit zullen wij enkel gebruiken in onze eigen PR uitingen.

NIEUW! En goed om te weten! Bij No-Show (niet komen opdagen zonder af te melden) volgt een factuur van €50,- aan de zorgorganisatie. Dit geldt ook als je jezelf hebt ingeschreven voor het fysieke programma en besluit toch online deel te nemen, zonder jouw fysieke aanmelding te annuleren. Als er een collega gaat ter vervanging, dan wordt er geen no-show gerekend. Geef wel de naam van je collega aan ons door! 

Het UKON-symposium 2023: Voel jij je thuis? vindt plaats op dinsdag 4 april 2023 in 1931 congrescentrum 's-Hertogenbosch. Zet de datum vast in de agenda zodat jij er ook bij bent! Dit jaar met een feestelijk tintje omdat het UKON 20 jaar bestaat! Voor meer informatie over het UKON-symposium bekijk onze speciale symposium pagina! 

 

Bekijk hier de UKON-symposium pagina!